MENU
Nápověda
V databázi máme 3 618 zodpovězených dotazů

Výsledky vyhledávání výklad

Bylo nalezeno 73 dotazů s odpovědí. Zobrazuji dotazy 41 až 50

Může obec zřídit věcné břemeno pro provozovatele inženýrské sítě na pozemku ve vlastnictví obce, na který je uplatněn restituční nárok?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Naše obec vlastní budovu místní samoobsluhy a pronajímá ji. Budovu budeme rekonstruovat a provoz tak budeme muset na několik měsíců omezit, nebo zrušit. Na to období chceme nájemci nájem odpustit, nebo snížit. Prosíme o vyjádření, jak to provést (dodatek ke smlouvě, usnesení zastupitelstva, vyhlášení záměru)?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Opakování pracovního poměru na dobu určitou

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Uklízečka pracovala do 30.6. na dohodu o provedení práce a vznikl jí nárok na dovolenou. Od 1.7. pracuje na dohodu o pracovní činnosti. Dovolená se jí převede na dohodu o pracovní činnosti, nebo se proplatí a od 1.7. jí může vzniknout nárok na novou dovolenou?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Může dlouhodobě uvolněný člen zastupitelstva (resp. náměstek primátora) vykonávat částečný pracovní úvazek u svého zaměstnavatele?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Může být zmocněnec kandidátky sdružení nezávislých kandidátů zároveň kandidátem tohoto sdružení?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Spadá smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících uzavřená mezi obcí a dopravním podnikem do režimu ustanovení § 10d zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů? Pochybila obec, když tuto smlouvu nezveřejnila?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.

Lze žadateli podle zákona o svobodném přístupu k informacím poskytnout informaci, zda a komu je pronajat obecní byt, včetně informace o osobě nájemce a o od kdy je byt pronajat?

Pro zobrazení odpovědi se prosím přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, registrujte se.